over-particigoods

Particigoods is ontstaan uit het hart van bedrijf Particibaan, met een heldere visie op het bevorderen van een inclusieve samenleving.

Bij Particigoods streven we ernaar om een positieve impact te hebben op zowel mensen als onze aarde. Onze missie is gebaseerd op drie pijlers: inclusiviteit, talentontwikkeling en duurzaamheid.

Particigood bedrukte mokken

Inclusiviteit:

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen, ongeacht achtergrond of beperking. Een inclusieve samenleving is een waardevolle en veerkrachtige samenleving. Bij Particigoods omarmen we diversiteit en streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Door mensen met verschillende achtergronden en capaciteiten samen te brengen, bouwen we aan een sterkere en meer verbonden gemeenschap.

Talentontwikkeling:

Bij Particigoods geloven we dat iedereen unieke talenten en vaardigheden heeft die de moeite waard zijn om te ontwikkelen.

We zijn toegewijd aan het bieden van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om hun potentieel te realiseren en te groeien. Door middel van training, begeleiding en ondersteuning helpen we individuen bij het verwerven van nieuwe vaardigheden en het ontdekken van hun passies. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen kan gedijen en succesvol kan zijn.

Duurzaamheid:

Bij Particigoods geloven we dat zorg voor onze aarde essentieel is voor de toekomstige generaties. Daarom streven we ernaar om op een duurzame manier te opereren in alles wat we doen. Van onze productieprocessen tot onze verpakkingsmaterialen, we streven naar milieuvriendelijke oplossingen. Door bewust te kiezen voor duurzame praktijken, dragen we bij aan het behoud van onze kostbare natuurlijke hulpbronnen en verminderen we onze ecologische voetafdruk.

Bij Particigoods gaan we verder dan alleen zakelijk succes. We zijn toegewijd aan het maken van een verschil in de wereld door middel van inclusiviteit, talentontwikkeling en duurzaamheid. Sluit je aan bij ons in onze missie om positieve verandering te creëren en samen een betere toekomst op te bouwen.

Contact
Particigood gepersonaliseerde cadeau artikelen


bedrukte tshirts particigood


Particigood relatiegeschenken


Particigood bedrukte mokken